Monday, December 6, 2010

BLOG BARU PILIHAN 2010 ??

uishhh ! tittle apa itu ?

maluu nya cek haha !
aku terbaca entry Hannafauzann Story :)

aku pun tak sure blog aku wujud bila ehh.
urm, rasa- rasa bulan lepas kowt !
haha sengal !
nak masuk BBP 2010 konon !

tarikh first blog pun tak taw. haishh !

btui. btui.
aku budak mentah lg dalam dunia blog ni okeyhh
banyak benda nak kena blajar lagi la :)

tolong la ajar cek na na na !


nanti cek nangis macam ni payah la :(

14 comments:

  1. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan .. tengok jgn x tengok.. sila klik disini dan klik disini. Juga tutor 4 the latest read more klik disini.
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

    ReplyDelete
  2. Bujang ssh ni ske bg tips..btw tq..huhu actually he's a gud welcomer 4 new blogger...mcm kite,,,,

    p/s-> cek pon dpt comment yg sme actually,,hihi

    ReplyDelete
  3. @BUJANG SUSAH : thx 4 ur advise :)


    @Tatie Atikah : hehe saya xkesah pun, xpe s'kurang2 ny dy ingat kn utk kter yg kowt2 tengah alpa beta ni kn.hehe :)

    ReplyDelete
  4. @aneesa : nice ka ? haha thx neesa :)

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan.Cik Ila follow.. :)

    ReplyDelete
  6. kite pon baru gk dlm bidg blog ne
    ape2 pon..good luck BPM !!
    ;">

    ReplyDelete
  7. salam ziarah.. blogwalking meyh.. kita jiran ;) 157..157..he3.. follow u~~

    ReplyDelete
  8. LAME TAK LEPAK SINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Haha. :p

    ReplyDelete
  9. awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn...serta doa2 seharian..lau awk minat jdila mbe sy ye...

    ReplyDelete
  10. @mr. swift : slalu lpak sini k ? haha

    hacker : oritee :)

    ReplyDelete

budak- budak baik